Blog

Udalosti a návody, ktoré s Vami chceme zdielať

30.11.2020 9:28:26
  • stroj na výrobu nálepiek
V článku vysvetlíme výrobu samolepiek krok za krokom. Ako prebieha vytváranie grafického návrhu, čo sa s ním robí ďalej, ako sa prenesie do stroja, čo je to za stroj, ako sa tlačí a následne orezáva, koľko to trvá a podobne. Nálepky na fľaše, ktoré môžete vidieť vo videu som pripravoval na aplikáciu parciálnej zlatej fólie tzv. studenej razby.
22.11.2020 16:05:14
  • Kalendár z fotiek
Kalendár z fotografií môže byť skvelým darčekom pre zamestnancov, firemných klientov aj rodinu. Poradíme vám s výberom vhodného typu kalendára. Uľahčíme vám rohodovanie o jeho veľkosti a formáte, odporúčíme stránky s voľne stiahnuteľnými vzormi a vo videu ukážeme aké je jednoduché si ho u nás objednať.
13.11.2020 13:18:04
  • svadobné pozvánky
  • grafický design
Predstavíme vám novinky v možnostiach tlače svadobných pozvánok. Inšpirujeme vás bohatou obrázkovou galériou najkrajších svadobných pozvánok. Priblížime vám grafické trendy, ako napr. prírodný štýl, minimalizmus, zlato, rastlinné motívy, a moderné farebné kombinácie, napr. eukalyptová zelená.
9.11.2020 13:31:21
  • rezaná grafika
V článku prinášame možnosti využitia rezanej grafiky. Zameriame sa na rôzne typy polepov, nálepky, značenie produktov, polep automobilov a obchodných výkladov, informačné nápisy, tabule, alebo vývesky. Priblížime vám princíp výroby a postup inštalácie rezanej grafiky. Sprehľadníme výber samolepiacich fólií a tiež objasníme vhodnosť ich umiestnenia.
2.11.2020 12:52:38
  • 3D písmená na stenu
Jednoduchými prvkami v podobe 3D písmen na stenu odprezentujete logo, motivačný citát či ideu firmy. Elegantné, moderné a kreatívne zariadené kancelárske priestory podporujú tvorivosť u zamestnancov a zvyšujú produktivitu práce.
24.10.2020 17:55:56
  • Tapeta
  • Kameň
V článku predstavte alternatívne riešenie kamenného obkladu formou tapety. Porovnáme ekonomickosť a praktickosť s reálnym obkladom. Tapetu je možné rýchlo a ľahko vymeniť/odstrániť poradíme, ako nato.
12.10.2020 11:21:30
  • Tlač na plátno
V článku predstavíme možnosti tlače obrazov na stenu a výber variantov, čo sa týka materiálu - plátna, kapa dosky či iných materiálov. Aká je potrebná kvalita podkladov, aké sú ideálne formáty a kde sa dá čerpať inšpirácia sa dozviete tu.
29.9.2020 8:18:43
  • etikety samolepky flaše
V článku predstavte prínos starostlivo vybranej a štýlovej etikety pre váš produkt. Zdôraznime možnosti ekonomicky výhodných možností, ktoré je možné realizovať aj pri nízkych kusových množstvách.
22.9.2020 11:57:44
  • pozvánka
  • oslava
  • party
V článku poradíme na čo je potrebné myslieť pri výrobe pozvánky na detskú oslavu. Dozviete sa kde hľadať inšpiráciu na motív pozvánky. Čo nesmie chýbať v texte pozvánky (pripravili sme aj šikovné predlohy). Z technického hľadiska sa pozrieme na praktické rozmery pozvánky a voľbu správneho papiera. Nezabudnite na špeciálne efekty, ktoré skrášlia pozvánku a vyčaria úsmev.
14.9.2020 9:30:52
  • samolepiaca folia
Samolepiace fólie vidíme na každom rohu, sú neodnímateľnou súčasťou sveta obchodu a propagácie. Použiť ich možno nielen v domácnosti, ale aj v reštauračných zariadeniach či obchodných priestoroch.
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií