• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Nápady na valentínsky darček: fotka ako dar

Nápady na valentínsky darček: fotka ako dar

Martin Kadlečík
31.1.2024 11:18:26
  • Valentín
  • dar
  • fotografie

Darovanie fotografií na Valentína je nádherný spôsob, ako prejaviť lásku. Tlačiť fotky môžete na rôzne materiály a rôznymi spôsobmi, preto sa v tomto článku zameriame na niektoré z možností tlače, vďaka ktorým môžete potešiť milovanú osobu.

Vytlačené fotky

Veľmi obľúbené sú "Polaroid alebo Instax" fotky, ktoré sa vyvolávajú priamo na mieste fotenia. Nie každý však má možnosť takýmto spôsobom zachytiť a zároveň vytlačiť fotografie. Preto sme pre vás pripravili fotorámčeky, ktoré pripomínajú fotky, ako tie zo spomenutých fotoaparátov. Ponúkame vám šablóny zadarmo na stiahnutie, stačí vložiť vlastné fotografie a vytlačiť ich. Vo fotorámiku je miesto na malú poznámku, ktorú je najlepšie napísať ručne, prípadne ju môžete vytlačiť pekným písmom. Odporúčame napísať romantické odkazy alebo špeciálne dátumy. Takéto fotky sú ideálnym základom pre vytvorenie jedinečného valentínskeho darčeka. Ponúkame inšpiratívne príklady použitia fotorámikov nižšie.


Ponúkame šablóny na upravenie a tlačenie rámčekov v Canva programe online:

Láska poštou = originálna pohľadnica

Posielanie pozdravov a listov nesie v sebe veľkú dávku romantiky. Pohľadnicu je možné odovzdať osobne alebo nechať v schránke milovanej osoby ako prekvapenie. Ak sa rozhodnete poslať poštou, tak pečiatka a poštová známka len dodajú pohľadnici na kráse.

Otázkou ostáva, aký obrázok by mal byť na pohľadnici? Niekoho poteší vtipná grafika alebo text, prípadne jednoduché romantické srdiečko s úprimným vyznaním lásky. V neposlednom rade odporúčame vytvoriť originálnu pohľadnicu pomocou spoločnej fotky a na zadnú stranu napísať, čo ste v daný moment spolu zažívali alebo čo si na druhej osobe vážite. Každý úprimný nápad očarí a zanechá úsmev na tvári.

Nás potešila nasledujúca jemná ručne kreslená grafika, ktorú vám chceme darovať zadarmo na stiahnutie. My sme pohľadnicu tlačili vo formáte A6 na papier Woodstock Betula, ktorý priznáva svoj recyklovaný charakter. (Papier na 80% recyklovaný a s recyklovaným vzhľadom) Voľbou krásneho papiera len obohatíte výsledný dojem, Vyberte si spomedzi našej ponuky papierov, odporúčame štruktúrované, grafické, prípadne pohľadnicový kartón. Odporúčaná gramáž papiera na tlač pohľadníc je 250+ g/m2. Čím vyššia gramáž tým pohľadnica pôsobí luxusnejšie.

Tlač pohľadníc

Ponúkame zadarmo na stiahnutie zadné strany pohľadnice a zároveň našu grafiku:

Fotoobraz na stenu

Vytlačte si svoje najkrajšie spoločné fotografie na plátno. Pokiaľ ide o obsah fotografie, je dôležité sa držať niečoho, čo má pre vás a vašu milovanú osobu význam. Domáce zvieratká, obľúbené motto, rodinná fotografia, koláž fotografií z dovolenky, abstraktné umenie, architektúra, očarujúca príroda, obľúbené animované postavičky a mnoho ďalších vhodných motívov určite vyčaria úsmev na tvári vašej milovanej osoby.



Tlač fotoobrazov

Valentínske darčeky nemusia byť vždy drahé alebo extravagantné. Často sa stáva, že najhodnotnejšími darčekami sú tie, ktoré ste vytvorili s láskou a pre vás jedinečným spôsobom. Veríme, že spomenuté nápady vás inšpirovali k tvorbe niečoho jedinečného a nezabudnuteľného pre vašu milovanú osobu. Ak by sme vám mohli k tomu dopomôcť tlačou tak sa neváhajte na nás obrátiť pomocou chatu, e-mailom office@typocon.sk, prípadne zavolajte na +421905259903.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Martin Kadlečík

Teším sa z práce v Typocone už skoro 3 roky. Vyštudoval som marketing na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Mám na zodpovednosti FB a social. Baví ma moja rodina, priatelia a hudba.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií