• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Chystáte sa na veľtrh? Nezabudnite roll-up baner, vizitky a úsmev

Chystáte sa na veľtrh? Nezabudnite roll-up baner, vizitky a úsmev

Ivan Ledenyi
3.6.2019 11:45:09
  • rollup
  • banner
  • vizitky

Na výstavách a veľtrhoch sú roll-up banery neodmysliteľnou súčasťou stánkov. Banery slúžia ako orientačné panely a zároveň vedia pritiahnuť pozornosť. Roll-up je možné jednoducho zbaliť preniesť a znova použiť. Preto je dobré ho navrhnúť tak, aby bol aktuálny na dlhší čas a na viac akcií.

Na zaujatie potencionálneho klienta máme na výstave len pár minút, a preto je dôležitá príprava. Na prvotnú komunikáciu slúži už spomenutý reklamný roll-up baner. Nasleduje osobná konfrontácia, ktorá sa vedie, buď ako rozhovor jeden na jedného, alebo sú vypísané časové termíny, kedy predávajúci hovorí k publiku. Pri osobnom kontakte je základom úsmev, rešpekt a odbornosť.

Na záver prichádza najdôležitejší moment, a to odovzdanie vizitiek. Keď príde váš potenciálny zákazník domov a po týždni bude vyhadzovať kopu reklamného materiálu, chcete, aby vaša vizitka ostala ležať na stole.

Na kvalite vizitky záleží

Existuje množstvo spôsobov a špeciálnych efektov, ako z jednoduchej vizitky vytvoriť hotové umelecké dielo. Luxusne pôsobiacu vizitku vieme dosiahnuť s použitím parciálneho laku, slepotlače alebo rôznych fólii. Ak hľadáte inšpiráciu, ako vytvoriť luxusnú vizitku, prečítajte si tiež článok:
Luxusné vizitky nestoja „majland“. Viete, ako si ich dať urobiť?

Ak vás zaujíma cena zhotovenia vizitiek, prejdite na našu online kalkuláciu.

Výhody roll-up baneru

Firma, ktorej sa podarilo zjednotiť svoj vizuál, má našliapnuté na úspech. Ak na výstave vidím stánok s podobnými tvarmi a farbami na roll-upe na reklamných stojanoch a na vizitkách, je to pre mňa znamenie, že táto firma buduje svoju značku. O tom, že od teraz budem v podobných tvaroch a farbách stále vidieť túto firmu, ani nehovorím...

  • Rozbaliť a pripraviť roll-up sa dá do minúty a celková manipulácia pri rozbaľovaní, prípadne odkladaní je veľmi jednoduchá. Ak si chystáte stánok, ktorý budete využívať počas celého roka, je roll-up jednoznačnou voľbou.

Music: https://www.bensound.com
  • Kompaktné rozmery roll-upu v zbalenej forme sú ideálne na preravu. Po rozbalení roll-up zaberá minimum miesta.

  • Na plochu roll-upu napríklad 0.8 x 2 metre je možné šikovným spôsobom uviesť množstvo informácií. Tu sledujeme dva trendy. Informačný dizajn, ktorého úlohou je nie len zaujať, ale aj poskytnúť čo najviac špecifikácií o danom produkte. Opakom je minimalistický dizajn, ktorý sa často dopĺňa o QR kód, ktorý záujemcov presmeruje na webovú stránku vašej spoločnosti.
  • Roll-upová mechanika je odolná a zaručuje dlhú životnosť. Samozrejme, je tu možnosť výberu mechaniky od ekonomickejšej až po deluxe exclusive.

  • Pri zmene grafiky je možné využiť tú istú roll-up mechaniku opakovane. Výmena plátna stojí približne polovicu z ceny nového roll-upu.

800 × 2000 economy
Do 60 €

850 × 2000 economy
Do 60 €

1000 × 2000 economy
Do 70 €

800 × 2000 exclusive
Do 80 €

850 × 2000 exclusive
Do 80 €

2000 × 2000 exclusive

*Ceny sú uvádzané bez DPH a sú orientačné v závislosti od ceny mechaniky. Cena s počtom objednaných kusov klesá.

V Typocone dodávame roll-upy do troch pracovných dní, podľa potreby aj skôr. Je dobré, ak nám dáta pošlete v predstihu. V prípade chybných dát bude stále dostatok času na úpravu. Dáta treba pripraviť so spadávkou na požadovaný rozmer zvoleného roll-upu. Ideálne vo formáte pdf. V prípade nejasností sa na nás neváhajte obrátiť.

Vyžiadať aktuálnu cenu, prípadne objednať si roll-up môžete na nasledujúcom odkaze.

Objednajte si tlač:

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Ivan Ledenyi

Počas štúdia Hospodárskej Informatiky na Ekonomickej univerzite som pracoval ako dobrovoľník v nízkoprahovom zariadení pre deti a mládež na ulici. Po štúdiu som pôsobil na viacerých aj zahraničných IT projektoch. V súčasnosti som konateľ a tvorca portálu na tlač a výrobu reklamy Typocon.sk. Vo voľnom čase cestujem, windsurfujem, alebo sedím na motorke so svojou manželkou.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií