• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Ako potešiť svoju lásku na výročie alebo Valentína?

Ako potešiť svoju lásku na výročie alebo Valentína?

Martin Kadlečík
11.2.2020 13:33:57
  • vyrocie
  • valentin
  • darceky

Blíži sa 14. február, čas, kedy si môžeme pripomenúť spoločné chvíle s milovanou osobou a čo je najdôležitejšie, vytvoriť chvíle nové. Darovať čas najbližším osobám v našom živote je to najdôležitejšie. Či už naplánujete výlet niekam do prírody, pôjdete do kina alebo na večeru, všetok spoločný čas je na nezaplatenie. Výročia alebo Valentín môžu byť skvelou príležitosťou pripomenúť si všetko čo ste spolu zažili. Urobte svojej drahej polovičke radosť darčekom od srdca. Ponúkam vám tipy na valentínske darčeky.

Fotografie − spomienky na spoločne strávený čas

Určite máte plný mobil fotiek. Nie vždy má človek čas si v nich urobiť poriadok. Avšak keď si pozriete staršie fotky, narazíte na momenty, na ktoré ste už možno aj zabudli, ale určite potešia a zahrejú srdiečko. Preto nenechávajte fotky len v mobile. Darujte svojej polovičke momentky, vďaka ktorým jej/jemu vyčaríte úsmev na tvári.

Výzdoba spálne − balóniky, tapety plagát alebo foto obraz

Vyhrajte sa s výzdobou spálne. Snažte sa vcítiť do predstáv vašej polovičky, aby ste predišli zbytočným gýčom a klišé. Lístky ruží môžu byť pre niekoho romantickým gestom, pre niekoho však nie. Valentín nemusí byť vždy cukríkový, sladučký a do ružova ladený. Existujú rôzne kreatívne spôsoby ako ozvláštniť a vyzdobiť spálňu. Fotky zavesené na stene, balóniky a trochu hélia všetko povedia za vás.

Všetko sa slovami povedať nedá, ale gestá a fotografie hovoria samé za seba. Vytvorte koláž fotiek a dajte si ich vytlačiť na plagát alebo na plátno do rámu. Fotky môžu byť z určitého obdobia - z ostatnej dovolenky, výletu alebo uplynulého roka. A keď plagát alebo foto obraz zarámujete a zavesíte na stenu, máte o radosť postarané.

Ak by ste chceli niečo väčšie, tak si tú istú koláž dajte vytlačiť na tapetu a otapetujte jednu stenu miestnosti.

Viac o fototapetách nájdete v našom článku: Fototapety do každej miestnosti

Vytvorte valentínsku pohľadnicu

Ďalšou možnosťou je vytvoriť originálnu valentínsku pohľadnicu, ktorá určite poteší milovanú osobu. Vašej kreativite a fantázii sa medze nekladú. Môžete si ich dať vytlačiť, alebo si ich vyrobíte sami.

Tlač pohľadníc

Magnetky na chladničku

Majte svoje spomienky na očiach aj v kuchyni a vytvorte si z ulovených zážitkov krásne magnetky. Teraz sa už nebudete toľko pozerať do chladničky, ale “pochutnáte” si pri pohľade na ňu. Môžete vytvoriť rôzne tvary, štvorec alebo kruh, prípadne zaujímavé môžu byť aj polygonické tvary.

Tlač magnetiek



Viac o magnetkách na chladničku sa môžete dočítať v našom článku: MAGNETKY NA CHLADNIČKU

Alebo sa inšpirujte motívmi, ktoré si najčastejšie dávajú tlačiť naši zákazníci: OBĽÚBENÉ MOTÍVY MAGNETIEK

Etiketa na víno, pivo alebo domácu pálenku

Fľaša špeciálneho vínka, piva alebo niečoho tvrdšieho určite poteší. Keď pridáte trochu kreativity, môžete vytvoriť jedinečný darček, ktorým očaríte milovanú osobu. Vytvorte si a vytlačte vaše etikety a jednoducho ich nalepte na fľašu. Originálny darček je na svete.



Viac o etiketách v našom článku: ETIKETY NA FĽAŠE

Mapa v ráme

Prekvapte milovaného človeka spomienkou na miesto, kde ste sa spoznali. Či už je to vaše obľúbené mesto alebo miesto, kde ste sa stretli či zasnúbili, môžete si byť istí, že mapa vyčarí úsmev na tvári a určite poteší. Premení sa tak na jedinečnú spomienku, na ktorú sa budete s radosťou pozerať znova a znova.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Martin Kadlečík

Teším sa z práce v Typocone už skoro 3 roky. Vyštudoval som marketing na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Mám na zodpovednosti FB a social. Baví ma moja rodina, priatelia a hudba.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií