• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Potešte oslávenca vtipným blahoželaním k narodeninám

Potešte oslávenca vtipným blahoželaním k narodeninám

Katarina Ledenyiova
28.10.2019 12:23:16
  • blahoželanie
  • oslava
  • narodeniny

Či už ide o blahoželanie k narodeninám alebo Novému roku, prázdna strana pohľadnice väčšinu ľudí napĺňa miernou obavou. Ťažkosti pri formulácii textu sa dajú zmierniť inšpiráciou na internete. Dnes už nie je problém nájsť vtipné blahoželania k narodeninám. Zábavným textom môžete poukázať na spoločný štýl humoru a vyčariť príjemnú atmosféru na oslave. Nechajte sa inšpirovať originálnymi vinšami a blahoželaniami, ktoré z vás spravia najlepšieho gratulanta celej oslavy. V prípade časovej tiesne je dobrým tipom poukázať na samotné blahoželanie ako na vstupenku do stavu nesmrteľnosti.

Dostať takéto blahoželanie k narodeninám je porovnateľné s ocenením za nesmrteľnosť. Všetko najlepšie!
Nakreslil som ti tohto krásneho jednorožca. Všetko najlepšie!

Tiež sa vám môže stať, že nezoženiete blahoželanie v obchode. Siahnite po prázdnom papieri a farbičkách a namaľujte oslávencovi niečo, čo ho poteší. Čím menej výtvarného talentu máte, tým lepšie. O zábavu bude postarané.

Čím sú vzťahy s oslávencom formálnejšie, tým lepšie je staviť na slušnosť a vyhnúť sa vtipom, ktoré by sa mohli oslávenca dotknúť. V prípade, že gratulujete kolegovi, dbajte na zachovanie firemnej kultúry, a to aj v prípade, že je to váš kamarát.

Prajem Ti, aby si oslávil svoje narodeniny vo veľkom štýle. V práci ťa ale potrebujeme, bolo by skvelé, ak by si zajtra vládal prísť.

Kreativite sa medze nekladú v prípade, že sa chystáte blahoželať súrodencovi. Spoločné roky detstva, plánovanie útekov z domu a vystrájanie bláznivých vylomenín, to všetko môžete v narodeninovom blahoželaní spomenúť. Pobavíte nielen súrodenca, ale aj vašich rodičov a ostatných príbuzných. Oplatí sa otvoriť rodinný album, prefotiť zopár fotiek súrodenca v plienke a pripomenúť si všetko, čo ste spolu od tých čias preskákali.

Jediný dar, ktorý ti teraz viem dať je, že sme naveky blízki príbuzní. Všetko najlepšie!

Osobitý štýl humoru majú medzi sebou najmä sestry. Delí ich pár rokov a vedia si to dať vzájomne najavo. Vinše v narodeninových blahoželaniach môžu preto odkazovať na obľúbenosť, vek, šediny a to bez toho, aby sa niekto urazil. Obe strany sa vzájomne doťahujú už celé roky a nikoho neprekvapí, keď sa na blahoželaní objaví kresba presného počtu sviečok na torte.

V prepočte na psie roky by si tu už nebola. Všetko najlepšie!
Všetko najlepšie kámo


Chystáte sa gratulovať blízkemu priateľovi? Využite to, že si pamätáte dátum jeho narodenia a nemáte ho poznačený v kalendári. V zásobe máme aj rýchle texty, ktorými poukážete na výnimočnosť vášho vzťahu.

Všetko najlepšie tomu, koho narodeniny si pamätám bez toho, aby ma na nich upozornila Facebook pripomienka.

Blahoželanie k okrúhlemu výročiu, či už k 50. alebo 60. narodeninám, nemusí byť nutne vtipné. Slová môžete poskladať do veršov a vytvoriť pekný rým. V prípade, že má ale oslávenec zmysel pre humor, bola by škoda premárniť príležitosť oslavy a nepopriať mu niečo veselé.

Nie si starý, si klasik. Všetko najlepšie!
Nie si starý, si retro. Všetko najlepšie!
Začínaš byť strašne starý. Všetko najlepšie! Podobne ako blahoželania môžete obohatiť vtipnými obrázkami aj prianie k Vianociam a Novému roku. Návodom ako získať dobrý nápad je vybaviť si priateľov obľúbený seriál, knihu alebo vec a zapriať blízkemu človeku veľa toho, čo má naozaj rád.

Nie si starý, si klasik. Všetko najlepšie!
Ruky držia blahoželanie na ktorom je čiapka a fúzy deda mráza, s prianím šťastných a veselých vianoc.

Tipy na záver

  • Vyhnite sa prvoplánovým vtipom, ktoré by sa oslávenca mohli dotknúť. Lepšie je spraviť si žart na vlastný účet ako baviť spoločnosť na nedostatkoch oslávenca.
  • Ak máte s oslávencom formálny vzťah vtipným blahoželaniam sa vyhnite. V takomto prípade siahnite radšej po krátkych a vecných formuláciách.
  • V prípade, že blahoželáte dámam vo vyššom veku, nepoukazujte naň. Spoločensky je to považované za veľmi neslušné.
  • Vyhnite sa blahoželaniam, ktoré opisujú námahu, ktorú ste si dali s jeho kúpou a celkovo s prípravou na gratuláciu. Oslávenec čaká zdieľanie radosti a vaše aj keď vtipné sťažovanie sa by sa ho mohlo dotknúť.

Objednať tlač originálnych blahoželaní si môžete aj u nás:

Tlač blahoželaní

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Katarina Ledenyiova

Firma rodinného typu potrebuje vo svojom kolektíve ľudí, ktorí vedia súbežne pracovať na viacerých pozíciách a dynamicky sa prispôsobia aktuálnym potrebám klientov. Presne takou je aj moja rola v Typocone. Venujem sa zákazníkom, pracujem na tvorbe obsahu polygrafického blogu a keď treba potiahnem aj vo výrobe, aby boli objednávky včas hotové. Vo voľnom čase sa venujem drevorezbe, maľbe a vlastnej tvorbe, rada čítam a pozerám filmy.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií