• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Typocon k aktuálnemu dianiu ohľadom ochorenia Covid-19

Typocon k aktuálnemu dianiu ohľadom ochorenia Covid-19

Ivan Ledenyi
2.4.2020 12:48:36
  • Covid19
  • Koronavírus

V týchto ťažkých časoch všetci premýšľame v prvom rade ako ochrániť našich blízkych. Zatiaľ čo naše výrobky môžu práve teraz klesať na zozname nevyhnutného tovaru, boli sme milo prekvapení otázkami, ktoré sme od vás dostali - „Ste otvorení?“, „Ste v bezpečí?“, "Ako to zvládate?" Ďakujeme, znamená to pre nás veľa. Cítime, že komunita ľudí okolo Typoconu je plná úžasných ľudí.

Po prvé, áno, stále sme otvorení. Naši zákazníci používajú produkty a služby Typocon novými spôsobmi a chceme ich prostredníctvom nich podporovať. Chceme zostať nápomocní a robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme to urobili bezpečne. Zmenili sme spôsob práce na základe oficiálnych odporúčaní.

Vo firme pravidelne umývame a dezinfikujeme priestory.

Dbáme na dezinfekciu rúk a dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti pri práci.

Zaviedli sme kuriéra zdarma pre celú Bratislavu.

Platiť u nás sa dá len bezkontaktne aby sme zabránili zbytočnému prenosu.

Samozrejme sa prispôsobíme, ak sa situácia zmení - máme už pripravené plány, ak sa pridajú ďalšie obmedzenia, ktoré by ovplyvnili našu prevádzku. Budeme Vás vopred informovať na našej stránke, ale aj na sociálnych sieťach. Malé pozitívum je, že naši dodávatelia zostávajú relatívne nedotknutí a celý náš grafický tím je schopný pracovať aj na diaľku.

Naším cieľom je udržať nás všetkých v bezpečí a poskytovať rovnaké služby a odborné znalosti, aké od nás poznáte a očakávate.

Toto sú naozaj ťažké časy pre každého. Postarajte sa o seba a svojich blízkych.

Všetci v Typocone.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Ivan Ledenyi

Počas štúdia Hospodárskej Informatiky na Ekonomickej univerzite som pracoval ako dobrovoľník v nízkoprahovom zariadení pre deti a mládež na ulici. Po štúdiu som pôsobil na viacerých aj zahraničných IT projektoch. V súčasnosti som konateľ a tvorca portálu na tlač a výrobu reklamy Typocon.sk. Vo voľnom čase cestujem, windsurfujem, alebo sedím na motorke so svojou manželkou.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií