• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 tipov na darček od srdca: kalendár z vlastných fotiek či dobrodružný zážitok

5 tipov na darček od srdca: kalendár z vlastných fotiek či dobrodružný zážitok

Martin Kadlečík
16.9.2019 15:52:31
  • Kalendár 2020
  • Darček
  • Zážitok

Článok bol aktualizovaný 25.10.2021 o 11:45

Veľmi rád len tak obdarúvam ľudí, ale poznám ten pocit, keď sa blížia narodeniny, jubileum alebo Vianoce, ktoré si vyžadujú vymyslieť nejaký darček pre dotyčnú osobu a inšpirácia nie a nie prísť. Najskôr popremýšľam, či si náhodou nespomeniem na oslávencovu tajnú túžbu, prípadne na jeho záujmy. Napríklad ak je hudobník a hrá na elektrickej gitare, tak sa opýtam jeho kamarátov, ktorí sa vo svete hudobnej techniky často a radi pohybujú, a oni veselo poradia. Nastanú však situácie, keď sa nájdem na bezradnom mieste – dotyčný nemá koníčky a kamaráti nevedia poradiť. Ponúkam svoj náhľad do sveta obdarovania a jeho možností, ktoré môžu poslúžiť ako inšpirácia.

1.Tip: Kalendár z vlastných fotiek

Fotky sú vďačným darčekom pre široké spektrum ľudí. Či už ide o kamarátov, s ktorými ste prežili krásne zážitky, alebo člen rodiny, ktorému fotky pripomínajú „staré časy”. Darovanie spomienok vo forme fotografií patrí k osobným a veľmi váženým darčekom. Z vlastných fotiek je tak možné vytvoriť fotoknihu, dať ich zarámovať alebo vytvoriť z nich fotokalendár.

Preto, aby sa podobný darček mohol vytvoriť, je potrebné mať pekné fotky z rodinných osláv, vnúčat alebo vtipných situácií, na ktoré oslávenec rád spomína. Ak nemôžete dohľadať kvalitné fotografie, môžete sa obrátiť na známych oslávenca a ich požiadať o pomoc.

Fotky často vznikajú počas rodinných osláv, keď cestujeme, športujeme alebo zažívame rôznorodú kultúru. Ponúkol by som inšpiráciu a prostriedky pre tvorbu osobného a pekného kalendára z vlastných fotiek.

Vytvorte si vlastný fotokalendár

Pre uľahčenie tvorby kalendára, ponúkame náš online editor, v ktorom si jednoducho a rýchlo vytvoríte dáta potrebné na vytlačenie fotokalendára. Podrobné informácie k tomu, ako vytvoriť fotokalendár v editore nájdete v našom článku.

7 tipov na vlastný tematický fotokalendár + Ako vytvoriť fotokalendár cez online editor

V prípade, že hľadáte inšpiráciu pre tematiku fotokalendára, prečítajte si náš článok: Ponuka FOTO Kalendárov

2.Tip: Zážitková poukážka

kurz snowkitingu

V prípade, že máte v okolí človeka, ktorý je aktívny a srdcom dobrodruh, odporúčam vybrať ako darček spomedzi nasledovných adrenalínových možností:

Mnohé iné na: Zlavadňa.

3.TIP: Lístky na kúltúru

Tento rok som mal to potešenie ísť až na jeden koncert, ale odchádzal som z neho s úsmevom na perách a radosťou v srdci. Kultúra je v súčasnosti skúšaná ohňom Covidu. V prípade, že máte možnosť a je to pre vás a vášho oslávenca bezpečné, odporúčam zájsť na kultúru.

Koncert českej kapely DUKLA, fotil: Martin Kadlečík

Pre inšpiráciu určite pozrite nasledovné linky:

4.Tip: Wellness pobyt

Prichádza zima a aj možnosť nabrať silu a oddýchnuť si vo wellness-e. Čo sa týka možností, tak na Slovensku toho máme veľa k dispozícii. Avšak wellness nechýba ani v blízkom zahraničí. V dnešnej dobe plnej stresu, je potreba relaxu a pobytu v prírode veľmi žiadaná a zaneprázdneným a unaveným oslávencom sa určite zavďačíte wellness pobytom.

Pár tipov na známe slovenské strediská:

Wellness hotel Zochova chata
Wellness hotel Kaskády
Wellness Zelená žaba
Wellness v Tatrách

Za hranicami majú taktiež krásne možnosti:

Hotel Trakoscan – Chorvátsko
Spa & Wellness v Aquapalace – Česká republika
Terma Bania – Poľsko

Pre ďalšiu inšpiráciu odporúčam pozrieť rôzne darčekové portály ako Zľava dňa, Zľavomat a im podobné.

5.Tip: Zorganizovanie oslavy

Zorganizujte oslavu: pozvite s dostatočným predstihom rodinu a blízkych priateľov, postarajte sa o výzdobu, jedlo a pitie a zároveň sprievodný program. Darujete tak oslávencovi nezabudnuteľný zážitok. Veľmi pekné oslavy sa môžu konať v parkoch, v podnikoch či v reštauráciách, alebo vo vašej vlastnej záhrade. Môžete zvoliť určitú tematiku, v ktorej budete ladiť oslavu.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Martin Kadlečík

Teším sa z práce v Typocone už skoro 3 roky. Vyštudoval som marketing na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Mám na zodpovednosti FB a social. Baví ma moja rodina, priatelia a hudba.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií