• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Najkrajšie samolepky do detskej izby: 7 motívov, ktoré deti milujú

Najkrajšie samolepky do detskej izby: 7 motívov, ktoré deti milujú

Martin Kadlečík
6.5.2019 16:13:44
  • samolepky
  • detska izba

Samolepky pomáhajú doladiť a oživiť detskú izbu. Nemusia byť práve ústredným motívom, avšak môžu elegantne doplniť a zvýrazniť dôležité elementy detskej izby. Ponúkam 7 motívov, ktoré deti milujú a podnecujú ich kreativitu a fantáziu.

Superhrdinovia

Superhrdinovia, kapitola sama o sebe. Prídu si tu na svoje nielen deti, ale aj niektorí dospelí. Izba sa aj pomocou samolepiek pretvorí na tajné sídlo superhrdinu, z ktorého dieťa vychádza do sveta bojovať proti zločinu alebo, inak povedané, proti dennodenným povinnostiam (škola alebo práca). Je radosť vytvoriť dieťaťu domov, kam sa po ťažkom dni rado vráti si odpočinúť a načerpať nové superhrdinské sily.

Zvieratká

Vnoriť sa do džungle, prerývať sa hustým porastom, hľadať skrytý poklad alebo len tak sa ocitnúť na pokojnej lúke a vidieť, ako sa srnka kŕmi. Podobnú atmosféru možno docieliť priamo v detskej izbe pomocou kulisy zo samolepiek. Téma zvieratiek v detskej izbe podnecuje fantáziu a odkrýva nespočetné množstvo dobrodružných príbehov.

Dinosaury

Vrátiť sa späť v čase, keď ešte jestvovali tvory obrovskej veľkosti. Nepochybne, deti majú rady dinosaury, a to aj vďaka rozprávkam, ako Dobrý dinosaurus, Zem dinosaurov alebo Jurský Park. Nalepením obľúbeného dinosaura na stenu určite potešíte vaše dieťa.



Deti sa taktiež rady učia dinosaurie náročné mená, zoznamujú sa s ich pôvodom, rozmanitosťou a zároveň históriou Zeme. Toto všetko je živnou pôdou pre rast nových príbehov a dobrodružstiev, ktoré možno podporiť dinosaurími samolepkami v bezpečí domova.

Princezné

Izba ako z rozprávky, ľahnúť si do postele s baldachýnom a pozerať sa cez okno na hviezdy, a čakať, až kým príde krásny princ.



V izbe princeznej nesmie chýbať kúsok miesta, napríklad v rohu miestnosti obklopenom vankúšikmi, kde sa uskutočnia čajové večierky alebo pikniky malých princezien.



Čerešničkou na torte môžu byť samolepky kvetov a hviezd, ktoré vzhľad princezninej komnaty pekne dotvoria.

Vesmír

10, 9, 8, 7… 3, 2, 1… ŠTART, trysky idú na plný výkon! Konečne sme tam, prekonali sme zemskú atmosféru a nachádzame sa v nekonečnom priestore – vo vesmíre.



Vesmírne lode, cesta na Mesiac a hviezdy, toto všetko spolu podnecuje dieťa rozmýšľať nad väčšími vecami. Vesmír je doslova nekonečným priestorom dobrodružstiev a náučných príbehov.

Hobby

Nechajte deťom voľnú ruku a sprevádzajte ich v tvorbe ich izby. Deti ocenia, že s nimi tvoríte ich priestor a o to viac si ho budú vážiť. Pekným nápadom sú dizajnové nálepky, ktoré možno pospájať do jedinečných tvarov a obrazcov.



Môžeme také nálepky prirovnať k stavebnici z lega, len stavebnou plochou a kockami sú stena a nálepky. Vytvárajte vlastné príbehy o plavbe loďou alebo iných dobrodružstvách.

Každodenný pomocníci

Nápis alebo obrázok na skrinke s oblečením a hračkami? Nápaditými samolepkami môžete deťom pomôcť s ich každodennými povinnosťami, napríklad pri obliekaní alebo pri upratovaní.



Vytvoriť si kamarátov pomocníkov v izbe, ktorí pomáhajú pri nepríjemných činnostiach, môže byť užitočné ako pre dieťa, tak aj pre rodičov.

Ako nájsť v noci vypínač?

Kamoš čo víta dieťa hneď pri vstupe do izby?

Na každé dieťa iný meter?

Koniec koncov, ako vyzdobíte detskú izbu, je len na vás a vašich deťoch. Odporúčam vymýšľať koncept izby spolu s deťmi. Je to skvelá aktivita, vďaka ktorej si deti budú viac vážiť priestor a zároveň sa ako rodič viac dozviete o súčasných záujmoch dieťaťa. U nás tlačíme samolepky dennodenne, ak by ste mali nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať alebo si ich aj u nás vytlačiť.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Martin Kadlečík

Teším sa z práce v Typocone už skoro 3 roky. Vyštudoval som marketing na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Mám na zodpovednosti FB a social. Baví ma moja rodina, priatelia a hudba.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií