Nová Nyala s LEDkami

Ivan Ledenyi
5.2.2019 11:25:54
  • Nyala
  • Led

Neustále inovujeme. Ako posledný prírastok do rodiny je nová nyala, ktorá nahradila starý oryx. Technológia veľkoformátovej tlače sa neustále posúva za hranice svojich možnosti a tak od teraz tlačíme kvalitnejšie a 4x rýchlejšie. To aj vďaka novej technológií vytvrdzovania farby pomocou LED svetiel. Navyše tým šetríme životné prostredie.

Ak chcete vedieť čoho sme v Typocone na nyale schopní prejdite do sekcie

Veľkoformátová tlač

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Ivan Ledenyi

Počas štúdia Hospodárskej Informatiky na Ekonomickej univerzite som pracoval ako dobrovoľník v nízkoprahovom zariadení pre deti a mládež na ulici. Po štúdiu som pôsobil na viacerých aj zahraničných IT projektoch. V súčasnosti som konateľ a tvorca portálu na tlač a výrobu reklamy Typocon.sk. Vo voľnom čase cestujem, windsurfujem, alebo sedím na motorke so svojou manželkou.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií