• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • 3D písmená na stenu či rastliny vyčaria reprezentatívny office

3D písmená na stenu či rastliny vyčaria reprezentatívny office

Katarina Ledenyiova
2.11.2020 12:52:38
  • 3D písmená na stenu

V nasledujúcich riadkoch sa zameriame nato, čo všetko môžete o vašej firme prezradiť zákazníkom prostredníctvom 3D písmen na stenu.

  1. Logo a názov firmy
  2. Umiestniť 3D logo a názov firmy do vstupných priestorov firemnej centrály môže pôsobiť na zákazníkov vysoko profesionálne. Je to jedna z najúčinnejších foriem reklamy, pretože je prakticky neprehliadnuteľná. 3D písmená sa dajú zvrchu nasvietiť reflektormi alebo podsvietiť LED diódami. Logo a názov firmy sa dá vyfrézovať z dreva, plexiskla, komatexu, alebo dibondu. Písmená je možné potlačiť vysokokvalitnou UV tlačou, alebo čelnú stranu polepiť samolepiacou fóliou. Vyfrézované 3D logo vystupujúce do priestoru bez viditeľnej podpornej konštrukcie si všimne každý okoloidúci.

  3. Spoločenské hodnoty ku ktorým sa firma hlási
  4. Prostredníctvom výberu materiálu z ktorého majú byť vyfrézované 3D písmená môžete poukázať na spoločenské hodnoty ku ktorým sa firma hlási. Chránite životné prostredie a záleži vám na ekológií? Prostredníctvom jednoduchých piktogramov to môžete dať svojim zákazníkom vedieť. Zvoľte si drevo, alebo preglejku z ktorých vám vyrobíme jednoduché symboly na stenu.

  5. Produkty a služby
  6. Ste nadnárodná spoločnosť s veľkou zákazníckou základňou a ponúkate služby v oblasti reklamy, marketingu a IT? Pomenujte najhlavnejšie pracovné činnosti a nechajte si ich vyrezať do 3D nápisu. Či už je to sortiment služieb alebo produktov, vaši zákazníci budú vedieť čo im ponúkate a s čím sa na vás môžu obrátiť.

  7. Značenie budovy
  8. Častokrát sa 3D písmená používajú na číselné označenie poschodí. Pri jednotlivých číslach môžete uviesť aj firmy ktoré na danom podlaží sídlia a pomocou smerových značiek označiť východ, vstup, výťahy, alebo toalety.

Vyžiadať aktuálnu cenu, prípadne objednať frézovanie 3D písmen na stenu môžete na priloženom odkaze

PVC dosky

Trendy, ktoré stále letia

  1. Akvárium
  2. Predstavte si, že bývate v mestskej časti s dvoma vynikajúcimi cukrárňami, ktoré ponúkajú rovnaký sortiment zákuskov v tej istej cenovej hladine. Do ktorej sa rozhodnete ísť, ak jediná vec, ktorá ich odlišuje je obrovské akvárium s tropickými rybami? Sú to častokrát maličkosti, ktoré si udržia priazeň vašich zákazníkov. Umiestniť môžete akvárium aj do zasadacej miestnosti, predeliť ním reštauračný priestor, alebo čakáreň u zubára. V uponáhľanej dobe a hektických pracovných dňoch bude akvárium s pokojne plávajúcimi rybičkami pôsobiť relaxačne a spríjemní vašim klientom čakanie.

  3. Machová stena
  4. Machová stena na trhu nie je žiadnou novinkou. Stále častejšie sa s ňou môžeme stretnúť v open space kanceláriach, vstupných halách, hotelových recepciách, kaviarňach, reštauračných zariadeniach, alebo nákupných centrách. Machová stena je modernou dekoráciou ktorá môže vytvárať súvislú zelenú plochu, alebo sa z nej vyskladajú rôzne obrazce do tvaru loga, názvu firmy, prípadne zemegule. Umiestňuje sa do priestorov, ktoré chceme oživiť zeleňou, ale sú príliš tmavé, aby sa v nich rastlinám darilo. Hodí sa všade tam, kde túžime po prírode, ale nechceme myslieť na zalievanie rastlín v kochlíkoch. Machová stena sa vďaka svojej prirodzene sýto zelenej farbe ľahko kombinuje s ostatným zariadením kancelárie, či už ide o minimalistické svetlé priestory, alebo naopak pracovňu zariadenú masívnym tmavým nábytkom.

  5. Drevený obklad na stenu
  6. Drevo je nadčasový a teplý prírodný materiál. Drevené obkladové steny sa používajú ako architektonické prvky do moderných priestorov kancelárií. Obklady sú vyrobené z prírodných drevín ako breza, smrek, borovica, alebo jaseň s jeho neopakovateľnou prírodnou kresbou. Obkladové panely sú modulovo balené výrobky rovnakých rozmerov čo umožňuje ich rýchlu a jednoduchú montáž. Kombinácia surového dreva s naolejovanými drevenými podlahami zaujme každého návštevníka vašich pracovných priestorov.

  7. Lamelový strop
  8. Lamelový strop vytvára jedinečnú atmosféru miestnosti. Jednotlivé prepážky umožňujú výhľad na industriálny betónový strop. Lineárny alebo vlnitý dizajn stropných panelov opticky predlžuje miestnosť. V kombinácií s vhodným osvetlením zasadeným medzi jednotlivé diely vytvára neopakovateľnú atmosféru.

  9. Vertikálna záhrada
  10. Do kancelárie a vnútorných priestorov kam nepreniká priame slnečné svetlo sú vhodné menej náročné izbové rastliny. Patrí sem obľúbené aloe vera, lopatkovec, brečtan, monstera, alebo dracena. Kvetináč umiestnený na parapete okna, alebo v rohu kancelárie môžete nahradiť modernou vertikálnou záhradou. Závesný systém pozostáva z konštrukcie na ktorej sú do radu pripevnené kochlíky do ktorých sa sadia rastliny.

Marketing nielen v online priestore

Súčasťou strategického budovania firemnej značky a jej úspechu u zákazníkov je vzájomná komunikácia. V súčasnosti prebieha jej značná časť v online priestore v ktorom sa firmy predbiehajú v promovaní svojich produktov a služieb. Oslovenie zákazníka vizuálne pútavou a cieľenou reklamou je prvým krokom ktorý nasmeruje jeho cestu ku vašej firme. Nasleduje spoločnému stretnutie obvykle v priestoroch firmy. Dostávame sa do bodu v ktorom množstvo firiem nevyužíva ponúknutú príležitosť vytvoriť ten správny dojem o značke ktorou si chcem získať verných zákazníkov.

Prečo investovať do zariadenia moderného officu?

  1. Vážime si svojich klientov
  2. Spraviť niečo naviac môže byť tým správnym rozhodnutím, ktoré vás odlíši od ostatnej konkurencie. To, že si vašich zákazníkov vážite a chcete aby sa u vás dobre cítili, im viete dať najavo rozličným spôsobom. Prvým z nich je vytvoriť príjemný priestor do ktorého sa budú chvieť opakovane vrátiť. Nie každá firma disponuje otvoreným a presvetleným priestorom v ktorom sa vyníma presklený recepčný pult alebo dlhý konferenčný stôl z masívneho dreva.

  3. Vážime si svojich zamestnancov
  4. Vizitkou dobre fungujúcej firmy je stabilný tím zamestnancov. Pre zákazníkov je dôležité aby mali s firmou spojenú osobu, ktorá bude riešiť ich požiadavky a ktorej hlas spoznajú aj po telefóne. Udržať si spokojný a motivovaný tím zamestnancov nie je len otázkou výšky ich finančnej odmeny. Kreatívne pracovné prostredie podporuje brainstorming a inovatívne riešenia problémov a tiež zvyšuje produktivitu. Je to jedným z dôvodov prečo firmy začali zariaďovať spoločenské priestory futbalovým a ping pongovým stolom, alebo fitloptami či jednoduchými posilňovacími zariadeniami. Ak nieste zástancom formálnej a neosobnej atmosféry na pracovisku nechajte sa inšpirovať kreatívnym prevedením pracovných priestorov tých najväčších firiem ako je Google, Uber, Twitter, či Facebook.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Katarina Ledenyiova

Firma rodinného typu potrebuje vo svojom kolektíve ľudí, ktorí vedia súbežne pracovať na viacerých pozíciách a dynamicky sa prispôsobia aktuálnym potrebám klientov. Presne takou je aj moja rola v Typocone. Venujem sa zákazníkom, pracujem na tvorbe obsahu polygrafického blogu a keď treba potiahnem aj vo výrobe, aby boli objednávky včas hotové. Vo voľnom čase sa venujem drevorezbe, maľbe a vlastnej tvorbe, rada čítam a pozerám filmy.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií