• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • Magnetická fólia na stenu pomôže manažovať kanceláriu aj domácnosť

Magnetická fólia na stenu pomôže manažovať kanceláriu aj domácnosť

Martin Kadlečík
28.4.2021 14:33:49
  • magnetická fólia
  • ferro fólia
  • popisovateľná fólia

Hľadáte riešenie, ktoré urobí z vašej skrinky, stola alebo steny magnetickú plochu na písanie? Ak je tomu tak, samolepiace ferro fólie sú pre vás to pravé! Tento materiál predstavuje množstvo kreatívnych riešení pre vaše potreby. Použiť ho možno v konferenčnej miestnosti, kancelárii, škole alebo doma. V článku priblížim rôzne použitia fólie, kreatívne aplikácie a technické aspekty fólie.

Magnetická fólia na stenu, ako to funguje?

Nato, aby ste mohli z ľubovoľného rovného povrchu spraviť magnetickú tabuľu, je možné použiť samolepiacu ferro fóliu. Táto fólia obsahuje železné častice, vďaka ktorým je možné premeniť stenu, dvere, skriňu alebo povrch vášho nábytku na magnetickú tabuľu. Fólia je vhodná pre organizovanie domácnosti či pracovných stretnutí a kreatívnych brainstormov. Výsledky stretnutí či plánov máte prostredníctvom kreatívnej steny na očiach dennodenne. Zmeniť plán alebo údaj nebolo nikdy ľahšie, jednoducho umyjete povrch a môžete začať znovu plánovať.

Trvanlivosť a účinnosť fólie

Pre interiérové ​​aplikácie je možné písať (a zmazávať) na fólie do 5 rokov. Pre vonkajšie aplikácie je životnosť fólie do 1 roka. Aby sa zabránilo vzniku škvŕn, odporúčame dôkladne vyčistiť popísané plochy aspoň raz do mesiaca.

stieranie fólie
Magnety, ktoré je možné použiť: klasické, také aké sa používajú na chladničke. Neodporúča sa však používať magnety, ktoré sú príliš ťažké. Optimálne je používať neodymové magnety.

Na čierne ferro fólie je vhodné používať iba kriedu alebo kriedové fixky. Na bielu ferro fóliu možno použiť stierateľné popisovače na tabule.

kriedy a fixky na tabulu

Špecifikácie a výhody materiálu

  • Samolepiaca ferro fólia (na báze polyetylénu).
  • Dostupné farby popisovateľnej fólie: biela, čierna.
  • Možnosť tlače na fólie
  • Hrúbka: 0.60, 0.80 mm.
  • Ideálny povrch pre magnety alebo magnetické nálepky.
  • Odnímateľné bez zvyškov.
  • Dá sa ľahko písať kriedou a kriedovou fixkou.
  • Vodoodpudivý a utierateľný materiál.
  • Vhodné na bežné, každodenné použitie.
  • Fólia je samolepiaca, nemusíte, preto vŕtať do steny.

Povrchy, na ktoré možno lepiť fóliu

Je veľmi dôležité, aby povrch, na ktorý sa chystáte fóliu nanášať, bol pred aplikáciou primerane čistý a hladký a bez chýb. Postup lepenia je veľmi podobný, ako pri akejkoľvek inej samolepiacej fólii. Počas aplikácie udržiavajte fóliu rovnú, záhyby ovplyvnia adhéznu odolnosť. Pri nesavých povrchoch je možné použiť metódu lepenia za mokra. Pre lepšiu adhéziu k nerovným povrchom či stenám odporúčame použiť teplovzdušnú pištoľ.

Fóliu možno prilepiť na: steny, tapety, dlaždice, sklo, okná, dvere, nábytok, skrinky, poličky, šuplíky.

Objednať popisovateľnú samolepiacu fóliu s magnetickými časticami môžete v nasledovnom linku:

Objednať popisovateľnú samolepiacu ferro fóliu

Časté aplikácie

Fólie sú perfektným riešením na miestach s častými zmenami informácií, napríklad v reštauráciách a baroch, kanceláriách, konferenčných miestnostiach, na internátoch. Vytvárajte jedálne lístky, poznámky, kalendáre pre váš domov alebo poskytnite deťom miesto, kde sa môžu kreatívne vyžiť. Fólia môže byť dodaná v rolke, takže môžete jednoducho polepiť celú stenu a tak vytvoriť kreatívny priestor. 

Kancelária

Kreatívna stena je prostriedkom k lepšej tímovej spolupráci a k efektívnejšiemu riešeniu pracovných problémov. V kancelárii je možnosť polepiť celú stenu zasadacej miestnosti tak, že každý z členov tímu bude mať k nej prístup. Urýchľuje to proces vyjadrenia názorov, myšlienok či ideí, a tak prispieva k lepšiemu vzájomnému pochopeniu v tíme.

Domácnosť

Čím viac členov v domácnosti tým je potrebná lepšia a dôslednejšia organizácia. V takomto prípade je nástenka efektívnym riešením. Kto má vyniesť smeti? Kto vyloží umývačku alebo kto má na starosti upratovanie domácnosti? Už v tom budú mať deti jasno. Všetko je možné kreatívne a pekne znázorniť pomocou magnetickej popisovateľnej fólie na stene.

Internát

Študentské internáty neprekypujú priestrannosťou, avšak na stene sa ešte vždy nájde nejaký kúsok miesta. Výhodou ferro popisovateľnej fólie je, že ju možno jednoducho orezať na požadovaný formát. Či už ide o študijný rozvrh alebo o kalendár, je možné vytlačiť univerzálnu šablónu na fóliu, vďaka ktorej sa organizácia každodenných povinností stane hračkou.

V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte na nás obrátiť: martina@typocon.sk, +421905259903, prípadne prostredníctvom chat-u.

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Martin Kadlečík

Teším sa z práce v Typocone už skoro 3 roky. Vyštudoval som marketing na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Mám na zodpovednosti FB a social. Baví ma moja rodina, priatelia a hudba.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií