• Obchod
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 tipov na valentínsky darček pre oboch

5 tipov na valentínsky darček pre oboch

Martin Kadlečík
7.2.2022 15:00:14
  • Valentín
  • foto darček

Už čoskoro sa nám predstaví možnosť prejaviť náklonnosť a lásku svojim blízkym. Valentín! Červená ruža a bonboniéra určite nevychádzajú z módy. Nadviazať však na tradíciu môžete pomocou niektorých z nasledujúcich typov fotodarčekov. Spoločne strávený čas bol a aj je stále ten najlepší darček. Darujte spomienky naň pomocou niektorého z fotodarčekov.

Fotoobraz

Fotoobraz vás čaká za rohom alebo lepšie povedané je od vás vzdialený len na niekoľko klikov, alebo ťuknutí. Stačí zvoliť typ materiálu a vložiť vašu fotku do nášho online editora a máte o fotoobraz postarané. Na výber ponúkame nasledovné:

  1. Fotoobraz na plátne milovaná klasika.
  2. Fotoobraz v ráme elegantná dekorácia.
  3. Fotoobraz na plexiskle jedinečný dar s hĺbkou.
  4. Obraz slepý rám skrytá krása a ľahkosť
  5. Fotoobraz na PVC & HLINÍK minimalizmus, ktorý očarí.


Nechajte si vytlačiť najkrajšie spoločné fotky na niektoré zo spomínaných materiálov. Čo sa týka obsahu fotky, je to len a len na vás. Dôležité je zotrvať pri niečom, čo má pre vás a vašu milovanú osobu význam. Domáci miláčikovia, obľúbené motto, rodinná fotografia, koláž fotiek z dovolenky, abstraktné umenie, architektúra, očarujúca príroda, obľúbené animované postavičky a mnohé iné vhodné motívy určite vyčaria úsmev milovanej osobe.

Fotoobraz na plátno

Obraz natiahnutý na drevenom ráme.

Zistiť viac

Fotoobraz v ráme

Fotoobraz na rámovanej ľahčenen doske

Zistiť viac

Obraz na plexiskle

Elegantný obraz vytlačený na plexiskle

Zistiť viac

Obraz na hliníkovej doske

Obraz vytlačený na hliníkovú kompozitnú dosku

Zistiť viac

Fotokalendár

Jednoznačne nie je neskoro darovať fotokalendár, nový rok sa ešte len začal rozbiehať. Ponúka príležitosť obdarovať vašich blízkych fotokalendárom bohatým na jedinečné momentky spoločného života. Hľadáte perfektný darček na Valentína? Jeden z najlepších spôsobov, ako dať život obľúbeným fotografiám, je vytvoriť si z nich kalendár na rok 2022. Vyberte si z množstva typov u nás.

Nástenný kalendár Palermo

Nástenný fotokalendár A3

Zistiť viac

Nástenný kalendár Denver

Väčší nástenný fotokalendár 

Zistiť viac

Stolový kalendár Lisbon

Stolový fotokalendár 300 x 125 mm

Zistiť viac

Stolový kalendár Tokyo

Stolový fotokalendár 150 x 200 mm

Zistiť viac


P.S. Pamätáte na Spotify plaketu?



Zakomponovaním toho istého princípu spotify kódu si môžete pripomenúť hudbou spoločné chvíle a navodiť láskyplnú atmosféru.

Ponuka FOTO Kalendárov

Fotoplagát

Potešte blízku osobu fotoplagátom. Zastaviť čas je tak jednoduché. Stačí vytvoriť koláž obľúbených fotiek a prichytíte sa aj sami, ako pozeráte zaľúbeno do steny. Alebo lepšie povedané: na plagát posiaty vašimi spoločnými momentami. Vytvoriť koláž môžete jednoducho pomocou grafických softvérov dostupných online či rôznych mobilných aplikácií. Je tu vždy možnosť požiadať našich grafikov o pomoc, už stačí len zozbierať fotky, ktorých máte plný foťák či mobil a plagát je na ceste.



Foto plagát do A3

Nástenný fotoplagát do A3

Zistiť viac

Foto plagát MAX

Plagát veľkých rozmerov

Zistiť viac

Fotomagnetka

Vytvorte si z ulovených zážitkov krásne magnetky. Teraz sa už nebudete toľko pozerať do chladničky, ale “pochutnáte” si pri pohľade na magnetkami pokryté dvere od chladničky. Nie nadarmo sa hovorí láska ide cez žalúdok…
Valentínsku magnetku v tvare srdca, klasického/tradičného štvorca alebo kruhu nie je problém u nás vyrobiť. Otvorení sme však všetkým tvarom, ktoré máte na mysli – stačí napísať do poznámky pri objednávke.

Objednajte si tlač cez náš online formulár:

Fotokniha

Ak sa chcete podujať na troška väčší projekt akým je fotokniha, tak sa úspechu nevyhnete. Samotná tvorba fotoknihy môže byť krásnym zážitkom. Oplatí sa venovať čas výberu fotiek a ich triedeniu. Na pomoc sa nehanbite pozvať svoju blízku osobu, určite sa spolu veľa nasmejete pri výbere fotiek. Výsledok spoločnej práce sa tak zhmotní a premení na pamätný dokument, ktorý vám bude ešte dlho robiť radosť.



Objednať tlač fotoknihy

Ak by ste mali akékoľvek otázky, sme tu na chate, alebo nám napíšte na office@typocon.sk, prípadne zavolajte na +421905259903.

kolaz fotiek s fotodarcekami

Typocon vás ľúbi!

A preto s vami radi zdieľame všetky užitočné informácie o tlači. Tvoríme pre vás články, video návody, personalizované ponuky produktov … to všetko zadarmo!

Martin Kadlečík

Teším sa z práce v Typocone už skoro 3 roky. Vyštudoval som marketing na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave. Mám na zodpovednosti FB a social. Baví ma moja rodina, priatelia a hudba.

Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Typocon, s.r.o, IČO 17322057, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií